Wondere Wereld is onderdeel van Ubuntu Wereld ©.  Ubuntu Wereld | Algemene voorwaarden

Reserveer een Jeep Safari online!

De duwjeeps bekend van Beekse Bergen, zijn nu ook voor een halve middag of ochtend te huur.

Wanneer u eens lekker de natuur in wil trekken en de kinderen liever een computerspelletje spelen, is een klein duwtje in de rug gewenst. Ook is de verleiding van speeltuinen zo groot geworden dat de natuur vaak op de laatste plaats van interesse verdwijnt. Deze Jeeps brengen daar nu verandering in.

Je kan een Jeep al voor een klein bedrag van € 12,50 euro per 1.5 uur huren en reserveren, waardoor de middag een succes wordt zonder al te veel kosten. Dit is inclusief een routekaart waarop leuke bijzonderheden vermeld staan. Zo leer je gelijk bijna alles over de natuur, bijvoorbeeld waar de dieren zich schuil houden of waar de wilde dieren zich ‘s nachts verstoppen als ze op jacht zijn. NB: Houdt wel rekening met een borg van 20,- euro voor het netjes en schoon terugbrengen.


KNUS in Delftsehout

Ook in Delft zijn de Safari Jeeps te vinden vanaf april 2021. Een unieke en mooie locatie gelegen midden in het Delftsehout. Ontdek de natuur met de safari Jeep, en tip: Geniet voor of na uw Safari rit van een kop koffie of lunch (beide niet bij de prijs inbegrepen) op het grote terras aan het water.  >> Klik hier voor informatie <<

Safari Jeep + kaart voor 1,5 uur € 12,95

Deze locatie start in 2024