Wondere Wereld
Rotterdam
Creativiteit is iets wonderlijks!

Aandacht voor kinderen van 8 tot 15 jaar  |Basisscholen en Vakscholen | Bedrijven     

Vind hier het bouwpakket of workshop die bij jou past!

Diverse workshops

Bouwpakketten zijn eigenlijk voor alle leeftijden en dus voor iedereen leuk. Maak hier je keuze, en schrijf je snel in, want vol is vol. Mocht een workshop dus al vol zitten, dan komt er snel nog weer eens kans. Zie ook onze facebook pagina en hopelijk zien we je snel iets moois maken!

Maak je eigen Amfibie, die nooit meer uit elkaar gehaald hoeft te worden.

Deze Amfibie past makkelijk in een kast, dus heeft hij zo later zijn eigen parkeerplek bij jou thuis. Je moet hem  nog wel eerst zelf maken, maar dat is met deze workshop niet zo moeilijk.

Amfibie maken - zomer 2019

Amfibie ‘Amfie’

Maak je eigen kruiden tuin kas, magie van de natuur. Deze kweek kas past bij jouw thuis op de vensterbank en kan kruiden voor kweken, die je later gewoon kan op eten!

Je moet hem  nog wel eerst zelf maken, maar dat is met deze workshop niet zo moeilijk.

Kruidentuin kas - mei 2019

Kruiden tuin

Maak je eigen klok, voor aan de muur. Om deze klok te maken ga je hout zagen en kleuren met verf. Dus bereidt je alvast voor welk ontwerp je denkt te gaan maken, wordt het een vierkante of ronde klok.. Een klok die straks perfect in jouw kamer past, of voor je oma bedoeld is.

Wand Klok maken- 29 oktober 2019

Wand Klok

2u

Deze Bobcat is misschien wel het mooiste wat we hebben kunnen bedenken. Hij kan namelijk alles echt! En met echt bedoelen we, dat alles hydraulisch beweegt, dat is met vloeistof kracht. Je leert bij deze workshop dan ook gelijk hoe iets sterker kan zijn, door een kracht- overbrenging...

Bobcat maken - 30 oktober 2019

Bobcat ‘Tom’

3u 4u

Deze Roadster is misschien wel het stoerste wat we hebben kunnen bedenken. Hij kan namelijk echt electrisch rijden! En met echt bedoelen we met een brushless 12V motor die je zelf maakt van een oude dynamo !

Zelf denken we dat dit wel eens de hit van 2019 kan gaan worden ...

Roadster auto maken - mei 2019

Roadster auto

Roadster

Maak je eigen mini Jeep, die nooit meer uit elkaar gehaald hoeft te worden.

Deze mini Jeep past makkelijk in een kast, dus heeft hij zo later zijn eigen parkeerplek bij jou thuis. Je moet hem  nog wel eerst zelf maken, maar dat is met deze workshop niet zo moeilijk.

Mini Jeep maken - zomer 2019

Mini ‘Jeep’

Wie wil er nu geen coureur worden.. Je eigen zeepkist skelter zelf bouwen is dan natuurlijk het aller aller leukst! Neem je vader of moeder mee, dan kan zij de spijkers en schroeven vast houden, terwijl jij laat zien hoe het moet.

Zeepkist skelter - zomer 2019

Zeepkist ‘Alfa’

Zeepkist

Maak je eigen zeilboot, die ook nog eens echt kan varen op de wind! Maak hem  met je vader of opa, en reserveer alvast een plekje thuis om hem op te slaan voor, zodat je er in de zomer buiten op een meertje mee kan varen...  Bijzonder, wonder en waar!!

Zeilboot Optimist - zomer 2019

Zeilboot ‘Optimist’

Zeilboot

Maak je eigen Kraan, die nooit meer uit elkaar gehaald hoeft te worden. Deze kraan kan echt takelen en zand scheppen.

Je moet hem  nog wel eerst zelf maken, maar dat is met deze workshop niet zo moeilijk.

Kraan maken - zomer 2019

Kraan ‘Charlie’

Maak je eigen mini zeilboot, een bootje wat echt kan varen!  Maak in een paar dagen een zeilbootje, dat je ook nog eens op afstand kan besturen. Hij vaart overigens op de wind energie!!

Je moet hem  nog wel eerst zelf maken, maar dat is met deze workshop niet zo moeilijk.

Zeilboot Simba - zomer 2019

Simba bootje

Zeilboot

Maak je eigen unieke Tiny House maquette! Een klein huisje met echt werkend zonne-paneel en watersysteem. Handig want dan heb je later geen hoge rekeningen meer te betalen. Bepaal zelf waar de deuren en ramen komen, zodat je je er helemaal in thuis zou voelen. Wie weet wordt jij  later een echte architect!

Tiny House maken 30 oktober 2019

Tiny House

Special

Klik hier om je aan te melden als geïnteresseerde.

Contact Kruidentuin

Maak je eigen unieke T-shirt, met je naam of speciaal ontwerp.

Ontwerp je eigen T-shirt. Wij printen hem dan via een computer uit en kan je hem gelijk aan. Meld je alvast aan en neem je kleur stiften mee!

T-shirt ontwerpen - 15 mei 2019

T-shirt ‘design’

2u