Wondere-wereld.org

Wondere Wereld is onderdeel van Ubuntu Wereld ©.  Ubuntu Wereld | Algemene voorwaarden

Diverse locaties in Nederland

Deze locaties zijn geselecteerd vanwege hun mooie natuurlijke omgeving.

Schollebos Capelle ad IJssel - 2022

--

Suspendisse sem lorem - £000.00

Kralingse Plas - Jungle Wood - 2022

--

Pellentesque tincidunt dolor - £000.00

Beatrixpark - Schiedam - 2022

--

Aliquam pulvinar congue pede - £000.00

Bosgebied - Nijmegen - 2022

--

Pellentesque mauris interdum porta - £000.00

Meld je online aan en kijk wat de beschikbaarheid is, want elke locatie heeft maar een beperkt aantal Safari Jeeps, welke in de ochtend of middag gehuurd kunnen worden.

Een safari Jeep is geschikt voor maximaal 2 personen.

Een reservering is vanaf half april inclusief een unieke routekaart. Met deze kaart ziet U wat er allemaal te zien is, waardoor uw ogen kunnen open gaan voor al het moois dat groeit.

Reserveer

KNUS in Delftsehout

Ook in Delft zijn de Safari Jeeps te vinden vanaf april 2021. Een unieke en mooie locatie gelegen midden in het Delftsehout. Ontdek de natuur met de safari Jeep, en tip: Geniet voor of na uw Safari rit van een kop koffie of lunch (beide niet bij de prijs inbegrepen) op het grote terras aan het water.  >> Klik hier voor informatie <<

Safari Jeep + kaart voor 1,5 uur € 12,50

Pannenkoekhuis ‘t Hof Vlaardingen

Midden in Vlaardingen zijn de Safari Jeeps te vinden bij Pannenkoekhuis ‘t Hof, aan de Hofsingel 80. Een unieke en mooie locatie verstopt tussen de bomen.

Ontdek de natuur met de safari Jeep, en tip: Geniet voor of na uw Safari rit van een ijsje of lekkere pannenkoek (beide niet bij de prijs inbegrepen) op het grote terras tussen de bomen.  >> Klik hier voor informatie <<

Safari Jeep + vossetocht voor 1,5 uur € 12,50

‘tJagershuis Familie Restaurant

Midden in het mooie bos van Lage Vuursche vindt je het familie restaurant ‘t Jagershuis. Huur ze alle drie voor een verjaardagsfeestje, of ga met je ouders op Safari excursie. Met een beetje geluk vindt het het Kasteel, waar vroeger een princes woonde!  Een onvergetelijk en spannende middag gewoon midden in Nederland!

             >> Klik hier voor informatie <<

Safari Jeep+ kasteelroute voor 1,5 uur € 12,50

Delft KNUS