Wondere Wereld
Rotterdam
Creativiteit is iets wonderlijks!

Aandacht voor kinderen van 8 tot 15 jaar  |Basisscholen en Vakscholen | Bedrijven     

Nieuwe
Strand aan
de Maas

Vind hier het bouwpakket dat bij jou past!

Bouwpakketten

Bouwpakketten zijn eigenlijk voor alle leeftijden en dus voor iedereen leuk. Maak hier je keuze, en bestel ze online, zodat je er straks thuis samen mee kan spelen. Deze bouwpakketten worden in Rotterdam Delfshaven samengesteld, dus hopelijk zijn we snel genoeg, als iedereen straks ineens een bouwpakket wil gaan bestellen. Zie ook onze facebook pagina !

Maak je eigen klok, voor aan de muur. Hij werkt op energie uit een citroen! Maak hem mooi met gekleurde doppen of een plaatje uit een magazine of gewoon viltstiften.

Het ontwerp is ook vrij, dus wordt het een vierkante of ronde klok.. Een klok die straks perfect in jouw kamer past, of een die voor je oma bedoeld is.

Wand Klok - met citroen energie!

Wand Klok

2u

Deze Bobcat is misschien wel het mooiste wat we hebben kunnen bedenken. Hij kan namelijk alles echt! En met echt bedoelen we dat alles hydraulisch beweegt, dat is met vloeistof kracht. Je leert bij het maken van dit bouwpakket dan ook gelijk hoe een hydrolische kracht overbrenging werkt...

Bobcat ‘Tom’ - Beach Cleaner XL

Bobcat ‘Tom’

3u 4u

Wie wil er nu geen coureur worden.. Je eigen zeepkist skelter zelf bouwen is dan natuurlijk het aller aller leukst! Vraag je vader of moeder om mee te helpen, dan kan zij de spijkers en schroeven vast houden, terwijl jij laat zien hoe het moet.

Zeepkist skelter - Alfa Rider 150

Zeepkist ‘Alfa’

Zeepkist

Maak je eigen unieke Tiny House met echt werkend zonne-paneel. Volgens architecten heet zo’n mini huisje een maquette!

Tiny houses zijn handig en slim, omdat je dan geen hoge rekeningen meer te betalen hebt en dus meer vrije tijd overhoudt. Bepaal zelf waar de deuren en ramen komen, zodat je je er helemaal in thuis zou voelen. Wie weet wordt jij  later een echte architect!

Tiny House maken met zonnepaneel

Tiny House

Special

Klik hier om je aan te melden als geïnteresseerde.

Contact

Maak je eigen kruiden tuin kas, magie van de natuur. Deze prachtige Kruidentuin past bij jouw thuis op het balkon en heeft de lekkerste kruiden, die je later gewoon kan opeten!

Je moet hem  nog wel eerst zelf maken, maar dat is deze handleiding niet zo moeilijk.

Kruidentuin kas - Balkon versie

Kruiden tuin

Kruidentuin

Maak je eigen unieke T-shirt, met je naam in mooie letters of ander speciaal ontwerp! Stuur je ontwerp per mail naar ons op .. En wij printen hem dan via inktprinter uit en kan je hem gelijk aan. Meerdere T-shirts met hetzelfde ontwerp is natuurlijk ook mogelijk!

T-shirt ontwerpen - Grafisch ontwerp

T-shirt ‘design’

2u Vulkaanuitbarsting.pdf